Extra korting in het mandje vanaf 10 pakken.

Wicanders HydroCork plus Claw silver oak. Per pak 1,672 m2.

Wicanders HydroCork Plus
80002781
5602190108464
Tijdelijk niet leverbaar
    Levertijd:Gem. 1 tot 3 weken
  • Beschrijving
  • Meer info

Per m2 € 55,40. Pakinhoud: 1,672 m2. Per pak € 96,63.

  • Zwevende kurkvloer met extra slijtvaste 0.55 mm PVC toplaag, tussenlaag High Density cork  kliksysteem. Onderlaag vinyl.
  • Eenvoudig zelf te leggen. Fraai, watervast en slijtvast. Slijtklasse 23/32.

Stalen aanwezig in de showroom.Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit onder volledige garantie.

Design: Houtstructuur  Garantie: 25 jaar particulier gebruik
V-Groef: Micro rondom  Afmeting: 1225 x 195 x 6 mm
Afwerking: Vinyl toplaag 0,55 mm  Vloerverwarminggeschikt: Ja
Klikverbinding: Ja, Pressfit 2G  Pakinhoud: 1,672 m²

   

Wicanders Wood HydroCork is dank zij de vinyl toplaag uitermate robuust en slijtvast. De panelen zijn voorzien van een kurk tussenlaag. De onderzijde is voorzien van een Vinyllaag.

  • Op gladde, vlakke en drukvaste ondergrond direct te plaatsen.
  • Het gebruik van een zachte ondervloer is niet toegestaan.
  • Indien de ondergrond niet vlak is raden wij aan deze te egaliseren. Bij een houten ondergrond kunt u spaanplaat of Jumpax Nature gebruiken.

 

Een fraaie vloer. Robuust en slijtvast. U en uw gezin zullen er met plezier op wonen. Wicanders Hydrocork

Moet een Wicanders vloer na installatie gelakt worden?

Doorgaans is dit niet nodig. De beschermlaag is af fabriek al zeer slijtvast. Wordt de vloer zeer intensief gebruikt dan bestaat de mogelijkheid de vloer direct na installatie te lakken. Bij projectmatig gebruik wordt nalakken wel aangeraden.

Reinigen en onderhoud:

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw mooie vloer is het raadzaam de vloer goed te reinigen en te onderhouden. Maar ook preventieve maatregelen zoals een goede deurmat en stoelviltjes dragen hier aan bij.

Zeer regelmatig: De vloer stofzuigen of stof en zandvrij maken met een statische wisser. Licht vochtig afnemen met Wicanders soft cleaner.

Regelmatig: De vloer behandelen met Wicanders Power Polish. Een beschermlaag die onverdund op de vloer wordt aangebracht en met een vochtige wisser wordt verdeelt tot een egale beschermlaag. Dit verlengt de levensduur van de laklaag enorm. Intensief gebruikte delen 3 x per jaar, normaal gebruikte delen 2 x per jaar.

Wat zijn de intensief gebruikte delen in huis? Te denken valt bij voorbeeld aan de keukenvloer, het gedeelte voor de trap, de eetkamer waar veel met stoelen geschoven wordt.

Incidenteel: De vloer reinigen met intensiefreiniger, goed ontvetten en herlakken met hechtlak en kurklak Wicanders W2000. Dit doet u preventief nog voor er slijtplekken in de lak ontstaan. Een echte periode is hierbij lastig aan te geven en verschilt per gezinssamenstelling en intensiteit van gebruik. Bij goed onderhoud kan dit een periode van 3 tot 7 jaar zijn.

Onderhoudsinstructie in PDF: klik hier

Lakinstructie in PDF: klik hier

 

Zijn de Wicanders Hydrocork PVC houdende vloeren getest op stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid ?

Wicanders is als onderdeel van Amorim zeer begaan met natuur en gezondheid. Van origine is Amorim een fabrikant van kurk producten. Kurk wordt geoogst zonder permanente schade aan de natuur. Deze oorsprong maakt dat Amorim al in een heel vroeg stadium de vloeren waarin PVC is verwerkt liet testen op uitstoot van schadelijke stoffen.  

Over PVC vindt momenteel uitgebreide discussie plaats. Net als dat niet iedere voetballer een top speler is, is niet ieder PVC een topproduct. Samenstelling en productiewijze kunnen van grote invloed zijn op de uitstoot van schadelijke stoffen in uw woonomgeving of werkomgeving.  Veel genoemd zijn weekmakers, zware metalen en andere chemicaliën in vele vormen zoals vinylchloride, DEHP en dioxines. Dit zijn stoffen waar u en uw kind zeker niet in hoge concentraties mee in aanraking willen komen.

Amorim is met Wicanders een fabrikant die haar producten wereldwijd levert. Daarom is gekozen voor een normering die wereldwijd aanzien heeft. Ieder product PVC houdend product heeft een uitvoerige test ondergaan die voldoet aan de norm van California Department of Public Health (CDPH) Standard Method en of onafhankelijke Duitse instituten. Per productsoort kunt u de gegevens van dit testrapport lezen. Op deze wijze weet u dat u een veilige vloer met PVC toplaag aanschaft.

Lees meer in het testrapport: Klik hier voor het PDF document

Gerelateerde Producten