Wicanders Cork-Go Alure. Per pak a 2,136 m²

 • Beschrijving
 • Meer info

Zwevende mat gelakte kurkvloer met kurk onderlaag en een HDF kliksysteem. Eenvoudig zelf te leggen. Fraai en slijtvast.

Het comfort van natuurlijk kurk, dank zij het kliksysteem net zo eenvoudig zwevend te leggen als een laminaatvloer.

Stalen aanwezig in de showroom.

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit onder volledige garantie.

 • Afwerking: UV lak Xtra-mat.
 • Design: Natuurkurk.
 • Garantie: 10 jaar bij particulier gebruik.
 • V-Groef: Geen Afmeting: 905 x 295 x 10,5 mm.
 • Vloerverwarminggeschikt: Ja.
 • Klikverbinding: Ja.
 •  Pakinhoud: 2,136 m² .

 Kurk biedt u een aangenaam loopcomfort en contactwarmte. De natuur is royaal als het om kurk gaat, de geoogste kurkbast groeit na enige jaren weer terug rond de boom. Geen boom gaat hierdoor verloren.

Wicanders Cork Go is een legklare kurkvloer. De HDF tussenlaag maakt dat doortekening van de draagvloer in de kurk uitgesloten is. De klikverbinding maakt de vloer zeer geschikt om zelf te leggen. Lakken is niet nodig.De panelen zijn UV-afgelakt en geschikt voor gemiddeld huishoudelijk gebruik.

Na installatie is het mogelijk de vloer nog van een extra laklaag te voorzien, nodig is dit echter niet. Tevens kunt u de vloer beschermen met de Wicanders Powerpolisch. Periodiek zal de vloer van een nieuwe laklaag moeten worden voorzien. Dit is afhankelijk van het gebruik.

Plank opbouw.

De panelen zijn voorzien van een kurkonderlaag. Op gladde en vlakke vloeren kan deze dienst doen als ondervloer. Gebruik bij nieuwbouw of begane grond altijd een vochtscherm Indien de vloer niet voldoende vlak is, kan er een ondervloer geplaatst te worden.

Vermijdt het gebruik van overmatig vocht, dit kan leiden tot schade aan uw vloer. Kurk is een natuurproduct en zal door inval van licht verkleuren.

Een goede ondervloer verhoogt uw wooncomfort. Het is de basis van iedere vloer. Plinten en lijsten maken uw vloer compleet. Laat uw vloer gerust door onze eigen bezorgdienst bezorgen. Wij brengen het wel binnen en doen indien nodig een vochtmeting. Service gaat bij ons verder dan de voordeur.

Een nieuwe vloer is het grootste meubelstuk in uw huis en zeer bepalend voor de sfeer.

 

De Go4Cork kurkvloeren. Afgewerkt met een UV-gedroogde laklaag. Kurk is een natuurproduct en zal onder invloed van zonlicht verbleken. ZOrg vol voldoende bescherming van uw vloer om krassen en beschadigingen te voorkomen.

 

Wicanders Cork Go zelf leggen.

Let op de volgende baisiregels.

Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.

Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.

De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de hadleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.
 

Wicanders
Meer korting vanaf 10 pakken
  Levertijd:5-10 dagen
Bestel