Honing 04859. Visgraat klik PVC. Pak 2,074 m2.

 • Beschrijving
 • Meer info
 • leverings info

 • Prijs per m2 € 41,75. Pakinhoud: 2,074 m². Prijs per pak € 86,59.
 • Watervast klik PVC voorzien van een aangehechte ondervloer.

Bij ons super voordelig online te bestellen.

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit onder volledige garantie.

 

Douwes Dekker Ambitieus visgraat Honing is uitgevoerd in een warme midden bruine tint met een gevarieerde nerfstructuur. De onderlinge variëteit van de delen zorgen voor een levendig en evenwichtig geheel. De vloer is goed te combineren binnen de warmere of klassieke woonstijl.

Bijpassende plinten, lijsten en profielen zijn leverbaar. Tevens zijn MDF plinten in diverse kleuren en maten leverbaar.

 Toplaag: 0,55 mm.  Garantie: 15 jaar
 V-groef: Micro rondom  Afmeting: 72 x 12 cm. 7,5 mm dik
 Afwerking: Embossed in register  Geschikt voor vloerverwarming: Ja RC 0,088
 Klikverbinding: Fold down  Pakinhoud: 2,07 m²


Trendy visgraat kaneel


Bijpassende Douwes Dekker traprenovatie: Klik hier

Montage van de vloer.

 • De vloer kan zonder ondervloer op een gladde en vlakke steenachtige ondergrond geplaatst worden. De vloeren zijn niet geschikt voor een houten ondergrond waar veel zon-inval op is.
 • Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.
 • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
 • Langdurige sterke zoninval kan leiden tot vervaging van de decorlaag en in extreme gevallen tot vervorming van de delen.
 • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van Douwes Dekker.
   
 

Zijn de Douwes Dekker PVC vloeren getest op stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid ?

Jazeker! Douwes Dekker is een genormeerd merk en begaan met uw gezondheid. Over PVC vindt momenteel uitgebreide discussie plaats. Net als dat niet iedere voetballer een top speler is, is niet ieder PVC een topproduct. Samenstelling en productiewijze kunnen van grote invloed zijn op de uitstoot van schadelijke stoffen in uw woonomgeving of werkomgeving.  Veel genoemd zijn weekmakers, zware metalen en andere chemicaliën in vele vormen zoals vinylchloride, DEHP en dioxines. Dit zijn stoffen waar u en uw kind zeker niet in hoge concentraties mee in aanraking willen komen. Ieder PVC product van Douwes Dekker heeft een uitvoerige test ondergaan op uitstoot van mogelijk schadelijke stoffen bij het Deense Eurofins en u kunt de gegevens van dit testrapport lezen. Op deze wijze weet u dat u een veilige PVC vloer aanschaft.

Bezorgen / afhalen ► Bezorgen aan huis. ► Afhalen zes dagen per week in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Groningen, Nieuwegein of Wijk bij Duurstede. Afhalen in Ankeveen op zaterdag.
Bestellen uitsluitend per pak
Douwes dekker Ambitieus
0088969048592
Prijs per pak.
  Levertijd:3-5 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten