Douwes Dekker PVC Ambitieus visgraat klik. Trendy Honing 04859. Per pak á 2,07 m²

Douwes dekker
0088969048592
Prijs per pak
  Levertijd:5-10 dagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer info

Watervast klik PVC voorzien van een aangehechte ondervloer.

Bij ons super voordelig online te bestellen.

Stalen te zien in de showroom.

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit onder volledige garantie.

 

Douwes Dekker Ambitieus visgraat Honing is uitgevoerd in een warme midden bruine tint met een gevarieerde nerfstructuur. De onderlinge variëteit van de delen zorgen voor een levendig en evenwichtig geheel. De vloer is goed te combineren binnen de warmere of klassieke woonstijl.

Bijpassende plinten, lijsten en profielen zijn leverbaar. Tevens zijn MDF plinten in diverse kleuren en maten leverbaar.

 Toplaag: 0,55 mm.  Garantie: 15 jaar
 V-groef: Micro rondom  Afmeting: 72 x 12 cm. 7,5 mm dik
 Afwerking: Embossed in register  Geschikt voor vloerverwarming: Ja RC 0,088
 Klikverbinding: Fold down  Pakinhoud: 2,07 m²


Trendy visgraat kaneel


Montage van de vloer.

 • De vloer kan zonder ondervloer op een gladde en vlakke steenachtige ondergrond geplaatst worden. De vloeren zijn niet geschikt voor een houten ondergrond waar veel zon-inval op is.
 • Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.
 • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
 • Het gebruik van een extra ondervloer anders dan de Redfloor is niet toegestaan en doet de garantie op de vloer vervallen.
 • Langdurige sterke zoninval kan leiden tot vervaging van de decorlaag en in extreme gevallen tot vervorming van de delen.
 • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van Douwes Dekker.
   
 
Gerelateerde Producten