WISE Wood Barnwood SRT .
Vanaf 10 pakken: Extra korting in het mandje

WISE Wood Barnwood.

WISE Wood
5602190132568
Prijs per m2. Besteleenheid per pak
    Levertijd:Gem. 1 tot 3 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer info

Puur natuurlijke kurk met houtlook onder uw voeten. Extra korting vanaf 10 pakken

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit onder volledige garantie. Stalen aanwezig in de showroom.

 Soort: Kurkvloermet houtprint  Garantie: Levenslang (zie voorwaarden op amorim.com)
 V-groef: Nee  Afmeting: 1225 x 190 x 8 mm
 Afwerking: SRT gelakt  Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 Klikverbinding: Ja  Pakinhoud: 1,862 m²

 


Wise Wood

WISE Wood:   De panelen zijn voorzien van: Toplaag SRT, zeer slijtvaste laklaag. Decoorlaag 100% kurkfineer met geprint houtdesign, Comfort + kernlaag, PVC-vrije harde watervaste kern met klikverbinding, Comfort+ onderlaag die tevens dienst doet als ondervloer en kleine oneffenheden kan gladstrijken.

Indien de vloer niet voldoende vlak is, dient er een zeer drukvaste en stabiele ondervloer geplaatst te worden.

De vloeren zijn watervast en kunnen dus gebruikt worden in natte ruimten mits deze niet permanent vochtig zijn.  Plinten en lijsten maken uw vloer compleet. U kunt ze eenvoudig meebestellen.


Een nieuwe vloer is het grootste meubelstuk in uw huis en zeer bepalend voor de sfeer. Bestel nooit een vloer zonder deze eerst in het echt te hebben gezien.


Moet een WISE vloer na installatie gelakt worden? Doorgaans is dit niet nodig. De HRT laklaag is zeer slijtvast. Wordt de vloer zeer intensief gebruikt dan bestaat de mogelijkheid de vloer direct na installatie te lakken. Bij projectmatig gebruik wordt nalakken wel aangeraden.

Reinigen en onderhoud: Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw mooie vloer is het raadzaam de vloer goed te reinigen en te onderhouden. Maar ook preventieve maatregelen zoals een goede deurmat en stoelviltjes dragen hier aan bij.

Zeer regelmatig: De vloer stofzuigen of stof en zandvrij maken met een statische wisser. Licht vochtig afnemen met Wicanders soft cleaner.

Regelmatig: De vloer behandelen met Wicanders Power Polish. Een beschermlaag die onverdund op de vloer wordt aangebracht en met een vochtige wisser wordt verdeelt tot een egale beschermlaag. Dit verlengt de levensduur van de laklaag enorm. Intensief gebruikte delen 3 x per jaar, normaal gebruikte delen 2 x per jaar.

Wat zijn de intensief gebruikte delen in huis? Te denken valt bij voorbeeld aan de keukenvloer, het gedeelte voor de trap, de eetkamer waar veel met stoelen geschoven wordt.

Incidenteel: De vloer reinigen met intensiefreiniger, goed ontvetten en herlakken met hechtlak en kurklak Wicanders W2000. Dit doet u preventief nog voor er slijtplekken in de lak ontstaan. Een echte periode is hierbij lastig aan te geven en verschilt per gezinssamenstelling en intensiteit van gebruik. Bij goed onderhoud kan dit een periode van 3 tot 7 jaar zijn.

Onderhoudsinstructie in PDF: klik hier

Lakinstructie in PDF: klik hier

WISE vloeren zelf leggen.

Let op de volgende baisisregels.

Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer op een extra ondervloer plaatst, moet deze ondervloer in hoge mate stabiel en drukvast zijn. 

Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.

De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.