Mount Everest Oak 80001614
Extra korting in het mandje vanaf 10 pakken.

Wicanders Wood Resist ECO Mount Everest Oak Per pak 1,806 m2.

Wicanders Resist Eco
80001614
5602190111709
Op = op
    Levertijd:Gem. 1 tot 3 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer info

Comfort, schoonheid en gebruiksgemak.

  • Zwevende kurkvloer in houtlook met extra slijtvaste polypropyleen toplaag.
  • Eenvoudig zelf te leggen. Slijtklasse 23/33.
  • Stalen aanwezig in de showroom.

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit onder volledige garantie.

► Garantie: 25 jaar bij huishoudelijk gebruik.
► Geschikt voor vloerverwarming. 
►  PP toplaag 0,25 mm. ► Klikverbinding. ► Kurk onderlaag.
► Afmeting: 1220 x 185 x 10,5 mm. ► Pakinhoud: 1,806 m²
 

 Wicanders Wood Resist Eco:

 Een legklare vloer met kurk onderlaag. De kern is watervaste HDF met een klikverbinding. De panelen zijn met een PP coating slijtklasse 23/33 afgewerkt en geschikt voor gemiddeld tot zwaar huishoudelijk gebruik. Eenvoudig in onderhoud. De vloer is geheel PVC vrij.

Plankopbouw Wood Go 

Montage:

  • De panelen zijn voorzien van een kurk onderlaag. De vloer kan direct op een vlakke en gladde beton of cementvloer geplaatst worden. Een PE folie is altijd nodig om de vrije werking te bevorderen.
  • Het plaatsen van een ondervloer wordt aangeraden indien de ondergrond niet voldoende vlak is.

Onderhoud en reinigen:

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw mooie vloer is het raadzaam de vloer goed te reinigen en te onderhouden. Maar ook preventieve maatregelen zoals een goede deurmat en stoelviltjes dragen hier aan bij.

Zeer regelmatig: De vloer stofzuigen of stof en zandvrij maken met een statische wisser. Licht vochtig afnemen met Wicanders soft cleaner.

Regelmatig: De vloer behandelen met Wicanders Power Polish. Een beschermlaag die onverdund op de vloer wordt aangebracht en met een vochtige wisser wordt verdeelt tot een egale beschermlaag. Dit verlengt de levensduur van de laklaag enorm. Intensief gebruikte delen 3 x per jaar, normaal gebruikte delen 2 x per jaar.

Wat zijn de intensief gebruikte delen in huis? Te denken valt bij voorbeeld aan de keukenvloer, het gedeelte voor de trap, de eetkamer waar veel met stoelen geschoven wordt.

Incidenteel: De vloer reinigen met intensiefreiniger, goed ontvetten en herlakken met hechtlak en kurklak Wicanders W2000. Dit doet u preventief nog voor er slijtplekken in de lak ontstaan. Een echte periode is hierbij lastig aan te geven en verschilt per gezinssamenstelling en intensiteit van gebruik. Bij goed onderhoud kan dit een periode van 5 tot 7 jaar zijn.

Gerelateerde Producten