Wicanders vloeren laagste prijzen

Wicanders PVC klik vloeren

Wicanders PVC klik vloeren:  Wicanders Wood Go, Wicanders Wood Resist, Wicanders Hydrocork.

Op zoek naar een fraaie vloer uit de Wicanders collectie. Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze eigen bezorgdienst kan de vloer bij u thuis bezorgen.

De nieuwe Wicanders collectie 2020. U vindt hier:

  • Wicanders Wood Go.
  • Wicanders Wood Resist.
  • Wicanders HydroCork.
  • Wicanders kurk vloeren: klik hier

     

    U bestelt het eenvoudig via Parketcentrale.nl. Altijd de beste prijs.

Klik hieronder op het product van uw keuze .

Op zoek naar een fraaie vloer uit de Wicanders pvc klik collectie. Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze eigen bezorgdienst kan de vloer bij u thuis bezorgen en u alles vertellen over installatie en onderhoud.

 

Maak kennis met de Wicanders vloeren Wood Resist

De Wood Resist vloeren productlijn biedt aantrekkelijke oplossingen die het Wicanders┬« merk verbeteren en gericht zijn op de creatie van opmerkelijke en op maat gemaakte sferen. Deze klasse producten combineren de voordelen van kurk met het uitzicht en het gevoel van hout en voorzien in een oneindig aantal decoratiemogelijkheden, aangepast van de meest veeleisende klant.Het comfort, het verfijnde design, de verscheidenheid in kleuren en de milieufactor van deze productlijn verheffen het creatieve en functionele potentieel van PVC-op-kurkproducten tot ongekende aspiratieniveaus. De verschillende dessins, mogelijk gemaakt door geavanceerde technologie, roepen een stijl op met persoonlijkheid en karakter. De Wood Resist productlijn introduceert nieuwe kenmerken die het edele van houten vloerbekleding tot in detail reproduceren.
De vloeren zijn voorzien van een kurklaag direct onder de PVC toplaag. Loopgeluid wordt hiermee extra gedempt. De vloer heeft ook een betere contactwarmte als merken die dit niet hebben.
 
Hydrocork
De enige vloer met een PVC toplaag die 100% watervast is. De Wood Hydro laat zich eenvoudig zonder ondervloer plaatsen op iedere vlakke en drukvaste ondergrond.
 
Wood Go vloeren
Net als de Wicanders Wood Resist vloeren is ook deze collectie voorzien van een kurklaag direct onder de PVC toplaag. Loopgeluid wordt hiermee extra gedempt. De vloer heeft ook een betere contactwarmte als merken die dit niet hebben. De tussenlaag is een HDF kern met klik verbinding. De onderlaag is een dunne laag kurk.