Wicanders vloeren laagste prijzen

Wicanders Vloeren overzicht

Wicanders vloeren:  Wood Go, Stone Go, Wood Resist, Wood Hydro, Stone Hydro Wood Resist plus en Stone Resist plus

Op zoek naar een fraaie vloer uit de Wicanders collectie. Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze eigen bezorgdienst kan de vloer bij u thuis bezorgen.

De nieuwe Wicanders collectie 2018. U vindt hier:

  • Wicanders Wood Go en Stone Go (voorheen DesignComfort)
  • Wood Resist (voorheen VinylComfort)
  • Wood Hydro en Stone Hydro (voorheen HydroCork)
  • Wood Resist plus en Stone Resist plus (voorheen Authentica)   

U bestelt het eenvoudig via Parketcentrale.nl. Altijd de beste prijs.

Klik hieronder op het product van uw keuze

Op zoek naar een fraaie vloer uit de Wicanders collectie. Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze eigen bezorgdienst kan de vloer bij u thuis bezorgen en u alles vertellen over installatie en onderhoud.

 

Maak kennis met de Wicanders vloeren Wood Resist

De Wood Resist vloeren productlijn biedt aantrekkelijke oplossingen die het Wicanders┬« merk verbeteren en gericht zijn op de creatie van opmerkelijke en op maat gemaakte sferen. Deze klasse producten combineren de voordelen van kurk met het uitzicht en het gevoel van hout en voorzien in een oneindig aantal decoratiemogelijkheden, aangepast van de meest veeleisende klant.
Het comfort, het verfijnde design, de verscheidenheid in kleuren en de milieufactor van deze productlijn verheffen het creatieve en functionele potentieel van PVC-op-kurkproducten tot ongekende aspiratieniveaus. De verschillende dessins, mogelijk gemaakt door geavanceerde technologie, roepen een stijl op met persoonlijkheid en karakter. De Wood Resist productlijn introduceert nieuwe kenmerken die het edele van houten vloerbekleding tot in detail reproduceren.
De vloeren zijn voorzien van een kurklaag direct onder de PVC toplaag. Loopgeluid wordt hiermee extra gedempt. De vloer heeft ook een betere contactwarmte als merken die dit niet hebben.
 
Wood Resist Plus en Stone Resist Plus PVC vloeren
Met de collectie deze collectie komt de kurkliefhebben nog meer aan zijn trekken. Ieder paneel is opgebouwd uit een onderlaag van kurk, een watervaste HDF kern, een bovenlaag van dikke kurk die is afgewerkt met slijtvaste PVC in fraai ogende houtdecoren. Deze vloer combineert stilte met gevoelswarmte.
 
Wood Hydro
De enige vloer met een PVC toplaag die 100% watervast is. De Wood Hydro laat zich eenvoudig zonder ondervloer plaatsen op iedere vlakke en drukvaste ondergrond.
 
Wood Go en Sone Go vloeren
Net als de Wicanders VinylComfort vloeren is ook deze collectie voorzien van een kurklaag direct onder de PVC toplaag. Loopgeluid wordt hiermee extra gedempt. De vloer heeft ook een betere contactwarmte als merken die dit niet hebben. De tussenlaag is een HDF kern met klikv verbinding. De onderlaag is een dunne laag kurk.