Ambitieus Riante plank gemberkoek

 • Beschrijving
 • Meer info

Watervast Rigit klik PVC in afmeting 22 x 150 cm. Klik-systeem.

Bij ons super voordelig te bestellen.

Laagste prijs op aanvraag via info@parketcentrale.nl

Stalen te zien in de showroom

 Toplaag: 0,55 mm.    Garantie: 15 jaar
 V-groef: Micro rondom    Afmeting: 151 x 22 cm. 7,5 mm dik
 Afwerking: Embossed in register    Geschikt voor vloerverwarming en koeling: Ja RC 0,088
 Klikverbinding: Fold down    Pakinhoud: 2,66 m²

 

Douwes Dekker Ambitieus gemberkoek is uitgevoerd in een warme en rood-bruine tint met een gevlamde nerfstructuur. De onderlinge variëteit van de delen zorgen voor een evenwichtig geheel. De vloer is goed te combineren binnen de warmere woonstijl.

Bijpassende plinten, lijsten en profielen zijn leverbaar. Tevens zijn MDF plinten in diverse kleuren en maten leverbaar.

 

Montage van de vloer.

 • De vloer kan zonder ondervloer op een gladde en vlakke steenachtige ondergrond geplaatst worden. De vloeren zijn niet geschikt voor een houten ondergrond waar veel zon-inval op is.
 • Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.
 • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
 • Het gebruik van een extra ondervloer is niet toegestaan en doet de garantie op de vloer vervallen.
 • Langdurige sterke zoninval kan leiden tot vervaging van de decorlaag en in extreme gevallen tot vervorming van de delen.
 • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van Douwes Dekker.
   
Douwes dekker
Onze prijs: Veel te laag
  Levertijd:5-10 dagen