Douwes Dekker Ambitieus tegel bitterkoek

  • Beschrijving
  • Meer info

Watervast klik PVC met aangehechte ondervloer.

Bij ons super voordelig te bestellen.

Laagste prijs op aanvraag via info@parketcentrale.nl

Stalen binnenkort te zien in de showroom

 Toplaag: 0,55 mm.    Garantie: 15 jaar
 V-groef: Micro rondom    Afmeting: 44,8 x 90,6 cm. 8,5 mm dik
 Afwerking: voelbaar    Geschikt voor vloerverwarming: Ja R C0,088
 Klikverbinding: Fold down    Pakinhoud: 2,435 m²

 

Douwes Dekker Ambitieus tegel bitterkoek is een Royale tegel uitgevoerd in een levendige lichtgrijze kleurschakering. De onderlinge variatie in de tegels bieden een natuurlijk geheel.  

bitterkoek

Douwes Dekker Ambitieus Tegel. Nergens voordeliger.
 

 

Montage van de vloer.

  • De vloer kan zonder ondervloer op een gladde en vlakke steenachtige ondergrond geplaatst worden. De vloeren zijn niet geschikt voor een houten ondergrond waar veel zon-inval op is.
  • Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.
  • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
  • Eventueel te gebruiken ondervloeren behoren drukvast te zijn en met lage warmteweerstand te zijn. Neem bij twijfel altijd contact met de leverancier op.
  • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van Douwes Dekker.

Douwes Dekker Ambitieus Tegel. Nergens voordeliger.
 

Douwes dekker
Onze prijs: Veel te laag
    Levertijd:5-10 dagen