Douwes Dekker Ambitieus Brede visgraat pepermunt

 • Beschrijving
 • Meer info

Watervast klik PVC.

Bij ons super voordelig te bestellen.

Laagste prijs op aanvraag via info@parketcentrale.nl

Stalen te zien in de showroom

 

Douwes Dekker Ambitieus brede visgraat pepermunt is uitgevoerd in een lichte van grijs en lichtbruin met een wit ingewassen nerf. De onderlinge variëteit van de delen zorgen voor een speels geheel. De vloer is goed te combineren binnen zowel een moderne als klassieke woonstijl.

Bijpassende plinten, lijsten en profielen zijn leverbaar. Tevens zijn MDF plinten in diverse kleuren en maten leverbaar.

Bijpassende plinten, lijsten en profielen zijn leverbaar. Tevens zijn MDF plinten in diverse kleuren en maten leverbaar.

 Toplaag: 0,55 mm.  Garantie: 15 jaar
 V-groef: Micro rondom  Afmeting: 72 x 18 cm. 7,5 mm dik
 Afwerking: Embossed in register  Geschikt voor vloerverwarming: Ja RC 0,088
 Klikverbinding: Fold down  Pakinhoud: 2,07 m²


pepermunt visgraat

 

Montage van de vloer.

 • De vloer kan zonder ondervloer op een gladde en vlakke steenachtige ondergrond geplaatst worden. De vloeren zijn niet geschikt voor een houten ondergrond waar veel zon-inval op is.
 • Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.
 • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
 • Eventueel te gebruiken ondervloeren behoren drukvast te zijn en met lage warmteweerstand te zijn. Neem bij twijfel altijd contact met de leverancier op.
 • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van Douwes Dekker.
   
Douwes dekker
Onze prijs: Veel te laag
  Levertijd:5-10 dagen