Wicanders Start LVT Arabian Desert Oak . Per pak a 2,031 m²

Wicanders
Prijs per Pak
    Levertijd:5-10 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer info

Zwevende vloer met vinyl toplaag, tussenlaag HDF met kliksysteem. Onderlaag kurk. Eenvoudig zelf te leggen. Fraai, onderhoudsarm en slijtvast.

Stalen aanwezig in de showroom.

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit onder volledige garantie.

Design: Houtstructuur    Garantie: 15 jaar bij particulier gebruik
V-Groef: Geen  Afmeting: 1220 x 185 x 9 mm
Afwerking: Vinyl toplaag   Vloerverwarminggeschikt: Ja
Klikverbinding: Ja  Pakinhoud: 2,031 m²

 

Wicanders Start is een legklare vloer met kurk onderlaag, HDF klikverbinding en een zeer natuurlijke hout decorfilm. De panelen zijn met een Vinylcoating slijtklasse 23/32 afgewerkt en geschikt voor gemiddeld tot zwaar huishoudelijk gebruik. Eenvoudig in onderhoud.

Plankopbouwhuishoudelijk 32

De panelen zijn voorzien van een kurk onderlaag. Op gladde en vlakke vloeren kan deze dienst doen als ondervloer. Gebruik bij nieuwbouw of begane grond altijd een vochtscherm. Indien de vloer niet voldoende vlak is, kan er een ondervloer geplaatst te worden.

Vermijdt het gebruik van overmatig vocht, dit kan leiden tot schade aan uw vloer.

Een goede ondervloer verhoogt uw wooncomfort. Het is de basis van iedere vloer. Plinten en lijsten maken uw vloer compleet.

Laat uw vloer gerust door onze eigen bezorgdienst bezorgen. Wij brengen het wel binnen en doen indien nodig een vochtmeting. Service gaat bij ons verder dan de voordeur.

 

 

  • Plaatsing zonder ondervloer: De vloer kan zonder ondervloer op een gladde, vlakke en drukvaste ondergrond geplaatst worden. Pas altijd een PE folie toe om de vrije werking van de vloer te bevorderen.
  • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
  • Plaatsing met ondervloer: Indien er een ondervloer geplaatst wordt, behoort deze drukvast te zijn en stabiel te zijn. Een oude tapijtvloer is ongeschikt als ondervloer. Bij nieuwbouw of begane grond altijd een PE folie toepassen.

  • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.