Wicanders Start SPC Contemporary Oak - Medium. Per pak 1,923 m2.

  • Beschrijving
  • Meer info

Per m2 € 33.95. Pakinhoud: 1,923 m2. Per pak € 65,29.

  • Direct te plaatsen op beton of cementvloer.
  • Zwevende waterbestendige rigid core vloer. Tussenlaag SPC met kliksysteem. Onderlaag kurk.
  • Fraaie hout synchroon structuur. Slijtklasse 23/32

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit onder volledige garantie. Stalen aanwezig in de showroom.

Design: Houtstructuur synchroon   Garantie: 15 jaar bij particulier gebruik
V-Groef: Geen  Afmeting: 1225 x 197 x 5,2 mm
Afwerking: Vinyl toplaag   Vloerverwarminggeschikt: warmwaterverwarming.
Klikverbinding: Ja  Pakinhoud: 1,923 m²

 

Wicanders Start SPC is een legklare vloer met kurk onderlaag. Rigid core klikverbinding en een zeer natuurlijke hout decorfilm. De panelen zijn met een protective layer slijtklasse 23/32 afgewerkt en geschikt voor gemiddeld tot zwaar huishoudelijk gebruik. Eenvoudig in onderhoud.

Plankopbouwhuishoudelijk 32

De panelen zijn voorzien van een kurk onderlaag. De vloer kan direct op een vlakke en gladde beton of cementvloer geplaatst worden. Een PE folie is altijd nodig om de vrije werking te bevorderen.

Het plaatsen van een ondervloer wordt door de fabrikant met klem afgeraden en valt buiten de garantievoorwaarden. De vloeren zijn niet geschikt voor plaatsing op een houten ondergrond.

Plinten en lijsten maken uw vloer compleet.

Laat uw vloer gerust door onze eigen bezorgdienst bezorgen. Wij brengen het wel binnen en doen indien nodig een vochtmeting. Service gaat bij ons verder dan de voordeur.


Moet een Wicanders vloer na installatie gelakt worden? Doorgaans is dit niet nodig. De beschermlaag is af fabriek al zeer slijtvast. Wordt de vloer zeer intensief gebruikt dan bestaat de mogelijkheid de vloer direct na installatie te lakken. Bij projectmatig gebruik wordt nalakken wel aangeraden.

Reinigen en onderhoud: Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw mooie vloer is het raadzaam de vloer goed te reinigen en te onderhouden. Maar ook preventieve maatregelen zoals een goede deurmat en stoelviltjes dragen hier aan bij.

Zeer regelmatig: De vloer stofzuigen of stof en zandvrij maken met een statische wisser. Licht vochtig afnemen met Wicanders soft cleaner.

Regelmatig: De vloer behandelen met Wicanders Power Polish. Een beschermlaag die onverdund op de vloer wordt aangebracht en met een vochtige wisser wordt verdeelt tot een egale beschermlaag. Dit verlengt de levensduur van de laklaag enorm. Intensief gebruikte delen 3 x per jaar, normaal gebruikte delen 2 x per jaar.

Wat zijn de intensief gebruikte delen in huis? Te denken valt bij voorbeeld aan de keukenvloer, het gedeelte voor de trap, de eetkamer waar veel met stoelen geschoven wordt.

Incidenteel: De vloer reinigen met intensiefreiniger, goed ontvetten en herlakken met hechtlak en kurklak Wicanders W2000. Dit doet u preventief nog voor er slijtplekken in de lak ontstaan. Een echte periode is hierbij lastig aan te geven en verschilt per gezinssamenstelling en intensiteit van gebruik. Bij goed onderhoud kan dit een periode van 3 tot 7 jaar zijn.

Onderhoudsinstructie in PDF: klik hier

Lakinstructie in PDF: klik hier

 

Zijn de Wicanders Wood Start PVC houdende vloeren getest op stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid ?

Wicanders is als onderdeel van Amorim zeer begaan met natuur en gezondheid. Van origine is Amorim een fabrikant van kurk producten. Kurk wordt geoogst zonder permanente schade aan de natuur. Deze oorsprong maakt dat Amorim al in een heel vroeg stadium de vloeren waarin PVC is verwerkt liet testen op uitstoot van schadelijke stoffen.  

Over PVC vindt momenteel uitgebreide discussie plaats. Net als dat niet iedere voetballer een top speler is, is niet ieder PVC een topproduct. Samenstelling en productiewijze kunnen van grote invloed zijn op de uitstoot van schadelijke stoffen in uw woonomgeving of werkomgeving.  Veel genoemd zijn weekmakers, zware metalen en andere chemicaliën in vele vormen zoals vinylchloride, DEHP en dioxines. Dit zijn stoffen waar u en uw kind zeker niet in hoge concentraties mee in aanraking willen komen.

Amorim is met Wicanders een fabrikant die haar producten wereldwijd levert. Daarom is gekozen voor een normering die wereldwijd aanzien heeft. Ieder product PVC houdend product heeft een uitvoerige test ondergaan die voldoet aan de norm van California Department of Public Health (CDPH) Standard Method en of onafhankelijke Duitse instituten. Per productsoort kunt u de gegevens van dit testrapport lezen. Op deze wijze weet u dat u een veilige vloer met PVC toplaag aanschaft.

Lees meer in het testrapport: Klik hier voor het PDF document

Bestellen uitsluitend per pak
Wicanders Wood start
5602190113246
Prijs per pak
    Levertijd:Gem. 1 tot 3 weken
Bestel
Gerelateerde Producten