Wicanders Start SPC Oak Renaissance - Medium. Per pak a 1,629 m²

Wicanders
Prijs per Pak
    Levertijd:5-10 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer info

Direct te plaatsen op beton of cementvloer. Zwevende rigid core vloer. Tussenlaag SPC met kliksysteem. Onderlaag kurk. Fraaie hout synchroon structuur, onderhoudsarm en slijtvast.

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit onder volledige garantie. Stalen aanwezig in de showroom.

Design: Houtstructuur synchroon   Garantie: 15 jaar bij particulier gebruik
V-Groef: Geen  Afmeting: 1225 x 190 x 5,2 mm
Afwerking: Vinyl toplaag   Vloerverwarminggeschikt: warmwaterverwarming.
Klikverbinding: Ja  Pakinhoud: 1,629 m²

 

Wicanders Start SPC is een legklare vloer met kurk onderlaag. Rigid core klikverbinding en een zeer natuurlijke hout decorfilm. De panelen zijn met een protective layer slijtklasse 23/32 afgewerkt en geschikt voor gemiddeld tot zwaar huishoudelijk gebruik. Eenvoudig in onderhoud.

Plankopbouwhuishoudelijk 32

De panelen zijn voorzien van een kurk onderlaag. De vloer kan direct op een vlakke en gladde beton of cementvloer geplaatst worden. Een PE folie is altijd nodig om de vrije werking te bevorderen.

Het plaatsen van een ondervloer wordt door de fabrikant met klem afgeraden en valt buiten de garantievoorwaarden. De vloeren zijn niet geschikt voor plaatsing op een houten ondergrond.

Plinten en lijsten maken uw vloer compleet.

Laat uw vloer gerust door onze eigen bezorgdienst bezorgen. Wij brengen het wel binnen en doen indien nodig een vochtmeting. Service gaat bij ons verder dan de voordeur.

 

 

  • Plaatsing zonder ondervloer: De vloer behoort zonder ondervloer op een gladde, vlakke en drukvaste beton of cement ondergrond geplaatst worden. Houten ondervloeren ziin ongeschikt. Pas altijd een PE folie toe om de vrije werking van de vloer te bevorderen.
  • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
  • Plaatsing met ondervloer: Wordt met klem afgeraden en valt buiten de garantievoorwaarden.
  • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.