Spekkoek 04729. Douwes Dekker Ambitieus Riante plank Dryback PVC.

Douwes dekker Ambitieus
8718074047297
Prijs per m2. Besteleenheid per pak
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer info
  • leverings info

Dryback PVC. Geschikt voor vol verlijmen op een geëgaliseerde ondervloer.

Bij ons super voordelig online te bestellen.

Stalen te zien in de showroom

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit onder volledige garantie.

 Toplaag: 0,55 mm.    Garantie: 15 jaar
 V-groef: Micro rondom    Afmeting: 152,4 x 22,86 cm. 2,5 mm dik
 Afwerking: Embossed in register    Geschikt voor vloerverwarming en koeling: Ja RC 0,017
 Klikverbinding: Nee    Pakinhoud: 3,48 m²

 

Douwes Dekker Ambitieus spekkoek is uitgevoerd in een warme en midden rood-bruine tint met een overwegend levendige nerfstructuur. De onderlinge variëteit van de delen zorgen voor een evenwichtig en toch speels geheel. De vloer is goed te combineren binnen de moderne, warmere en klassieke woonstijl.

Bijpassende plinten, lijsten en profielen zijn leverbaar. Tevens zijn MDF plinten in diverse kleuren en maten leverbaar.

Peperkoek pvc

Bijpassende Douwes Dekker traprenovatie: Klik hier

Montage van de vloer.

  • De vloer behoort vol verlijmd op een geëgaliseerde ondergrond geplaatst te worden. Wij adviseren om voor het egaliseren en verlijmen een vakman in te schakelen indien u hiermee geen ervaring hebt.
     
 

Zijn de Douwes Dekker PVC vloeren getest op stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid ?

Jazeker! Douwes Dekker is een genormeerd merk en begaan met uw gezondheid. Over PVC vindt momenteel uitgebreide discussie plaats. Net als dat niet iedere voetballer een top speler is, is niet ieder PVC een topproduct. Samenstelling en productiewijze kunnen van grote invloed zijn op de uitstoot van schadelijke stoffen in uw woonomgeving of werkomgeving.  Veel genoemd zijn weekmakers, zware metalen en andere chemicaliën in vele vormen zoals vinylchloride, DEHP en dioxines. Dit zijn stoffen waar u en uw kind zeker niet in hoge concentraties mee in aanraking willen komen. Ieder PVC product van Douwes Dekker heeft een uitvoerige test ondergaan op uitstoot van mogelijk schadelijke stoffen bij het Deense Eurofins en u kunt de gegevens van dit testrapport lezen. Op deze wijze weet u dat u een veilige PVC vloer aanschaft.

Bezorgen / afhalen ► Bezorgen aan huis. ► Afhalen zes dagen per week in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Groningen, Nieuwegein of Wijk bij Duurstede. Afhalen in Ankeveen op zaterdag.