Traces of nature 933573 - Forbo marmoleum Click 90 x 30 per pak 1,89 m²

Forbo Marmoleum Click
933573
8710947225849
Per pak 1,89 m²
  Levertijd:Gem. 1 tot 3 weken
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer info

 • Duurzame marmoleum tegels van 60 x 30.
 • Eenvoudig zelf te leggen op vrijwel iedere ondergrond.
 • Kliksysteem en onderlaag van kurk.
 • Mooie natuurlijke kleuren met een diepte patroon.

Stalen aanwezig in de showroom.

 • Pakinhoud: 1,89 m².
 • Afmeting:  90 x 30 x 9,8 mm.
 • Klikverbinding: Ja.
 • Garantie: 15 jaar bij particulier gebruik.
 • V-groef: Nee.
 • Geschikt voor vloerverwarming: Ja. K/W 0,08


Forbo marmoleum click panelen en tegels

Dank zij het goede kliksysteem eenvoudig te installeren. De panelen zijn voorzien van een kurkonderlaag

Op gladde en vlakke vloeren kan deze dienst doen als ondervloer. Gebruik bij nieuwbouw of begane grond altijd een vochtscherm. indien de vloer niet voldoende vlak is, behoort er een ondervloer geplaatst te worden.

Een goede ondervloer verhoogt uw wooncomfort. Het is de basis van iedere vloer. Plinten en lijsten maken uw vloer compleet. U kunt ze eenvoudig meebestellen.

Vermijdt het gebruik van overmatig vocht, dit kan leiden tot schade aan uw vloer.

► Laat uw vloer gerust door onze eigen bezorgdienst bezorgen. Wij brengen het wel binnen. Service gaat bij ons verder dan de voordeur.

Droogkamerfilm:

Schrik niet als de kleur van uw Marmoleum vloer bij aflevering iets afwijkt van de kleur in de winkel of de onderlinge panelen. Dit wordt veroorzaakt door de droogkamerfilm: een laagje geoxideerde lijnolie dat op het Marmoleum komt te liggen in de laatste fase van het productieproces waarbij Marmoleum te drogen hangt in de zogenaamde droogkamers.

Maakt u zich geen zorgen, zodra de vloer aan daglicht wordt blootgesteld, verdwijnt de waas.

Montage van de vloer.

Montage is kinderspel

Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.

Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.

De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.


 

Antistatisch & bacteriostatisch

Door de natuurlijke ingrediënten van Marmoleum Click  verbetert het de omgeving voor mensen met allergieën. Click is antistatisch waardoor stof en vuil worden afgestoten. Dit verbetert bovendien de luchtkwaliteit. Door de bacteriostatische eigenschappen weert Click het verspreiden van bacteriën.

Comfortabel

Dankzij de natuurlijke ingrediënten van Marmoleum Click voelt de vloer niet koud aan. Deze neemt de omgevingstemperatuur aan. Onze Marmoleum Click vloer kan zelfs gebruikt worden met vloerverwarming. Het is een vloerbedekking die comfortabel onder de voeten aanvoelt en vele jaren ultiem woongenot biedt.

17dB geluidsreductie

Marmoleum Click heeft een geluidsreductie van maar liefst 17 dB waardoor het een aangenaam loopgeluid en een fijne akkoestiek biedt. In combinatie met de Forbo Foam realiseert het ook nog een -10 DB voor de onderburen.

Forbo en duurzaamheid

Forbo loopt voorop daar waar het gaat om duurzaamheid en ecologisch verantwoord produceren. Dit is wat Forbo u graag wilt laten weten:

Hernieuwbaarheid

Hernieuwbare grondstoffen zijn een belangrijk onderdeel van een volledig circulaire toekomst. Daarom blijven we de bio-based content in onze producten vergroten. Forbo is de wereldleider in linoleum. Ons Marmoleum bestaat voor meer dan 97% uit natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen.

Transparantie

Met levenscyclusanalyses als leidraad om goed te doen, blijven we de industrie leiden naar nieuwe milieu richtlijnen. Daarnaast delen we onze door derden geverifieerde mileuverklaringen (EPD's) en bieden we gezondheidsverklaringen voor mens en milieu in al onze HPD's - een primeur voor de branche.

Circulariteit

Er wordt gewerkt aan het maken van producten met het oog op de circulariteit en de gebruiker - en we doen dit tijdens onze productontwikkeling en de materiaalkeuze. Ons back to the floor recycling programma is in veel markten actief en draagt bij aan hergebruik en recycling.

Gerelateerde Producten