• Beschrijving

Per m² € 53,95. Prijs per pak 1,89 m² € 101,97.

Eenvoudig zelf te leggen op vrijwel iedere ondergrond.

Stalen aanwezig in de showroom.

  • Pakinhoud: 1,89 m².
  • Afmeting:  90 x 30 x 9,8 mm.
  • Klikverbinding: Ja.
  • Garantie: 15 jaar bij particulier gebruik.
  • V-groef: Nee.
  • Geschikt voor vloerverwarming: Ja. K/W 0,08


Forbo marmoleum click panelen zijn dank zij het goede kliksysteem eenvoudig te installeren. De panelen zijn voorzien van een kurkonderlaag. Op gladde en vlakke vloeren kan deze dienst doen als ondervloer. Gebruik bij nieuwbouw of begane grond altijd een vochtscherm. indien de vloer niet voldoende vlak is, dient er een ondervloer geplaatst te worden.

Vermijdt het gebruik van overmatig vocht, dit kan leiden tot schade aan uw vloer.

Een goede ondervloer verhoogt uw wooncomfort. Het is de basis van iedere vloer. Plinten en lijsten maken uw vloer compleet. U kunt ze eenvoudig meebestellen.

Laat uw vloer gerust door onze eigen bezorgdienst bezorgen. Wij brengen het wel binnen en doen indien nodig een vochtmeting. Service gaat bij ons verder dan de voordeur.

Een nieuwe vloer is het grootste meubelstuk in uw huis en zeer bepalend voor de sfeer.

 

Schrik niet als de kleur van uw Marmoleum vloer bij aflevering iets afwijkt van de kleur in de winkel of de onderlinge panelen. Dit wordt veroorzaakt door de droogkamerfilm: een laagje geoxideerde lijnolie dat op het Marmoleum komt te liggen in de laatste fase van het productieproces waarbij Marmoleum te drogen hangt in de zogenaamde droogkamers. Maakt u zich geen zorgen, zodra de vloer aan (dag)licht wordt blootgesteld, verdwijnt de waas.

Forbo Marmoleum Click
8710947225832
Per pak 1,89 m²
    Levertijd:Gem. 1 tot 3 weken
Bestel
Gerelateerde Producten