Douwes Dekker laminaat en PVC vloeren. Prijzen.

Op zoek naar de laagste Douwes Dekker laminaat en PVC prijs ? Bekijk ons aanbod. 

Bij ons tegen de laagst mogelijke prijzen.

  • Bestel voor afhalen of bezorgen aan huis.
  • Betaling naar keuze: per bank vooraf of contant bij levering.
  • Wilt u zien hoe de vloeren in een grote ruimte staan, gebruik de Roomdesigner: Klik hier.


Voor kleuren en prijzen: Klik hieronder op de categorie van uw keuze. Of kies direct de serie van uw keuze.


Wat zijn Douwes dekker vloeren?

Douwes Dekker is een puur Nederlands vloer concept. Een ruim assortiment laminaat en PVC vloeren, zorgvuldig door stylisten gekozen uit het aanbod van Europeese topfabrikanten. Onder de Noemer Douwes Dekker zijn deze vloeren tot één collectie samengebracht. Speciaal toegespitst op de Nederlandse consument die binnen Europa een uitgesproken smaak hebben. Alle vloeren zijn van hoge kwaliteit en veelal voorzien van kliksystemen die door de jaren heen hun kwaliteit hebben bewezen. Daarom de lange garantietermijnen op deze vloeren. De collectie is op deze wijze zeer overzichtelijk samengesteld. Niet alleen de kleuren sluiten goed aan op de Nederlandse woontrent, maar ook de afmeting van de planken. Voor iedere woonstijl is er een vloer te vinden. Brede houten delen, extra brede houten delen, Visgraat, Hongaarse punt en steenmotief.

Globaal valt de Collectie op te splitsen in twee segmenten:


Naast de vloeren biedt Douwes Dekker ook een zeer compleet assortiment afwerkmateriaal. Te denken valt aan plinten en profielen in bijpassende kleuren, of MDF plinten in vele kleuren en maten. Afwerking zoals u dat wenst.

Ondervloeren? De gehele PVC collectie is voorzien van een aangehechte ondervloer. Meer dan een PE folie is niet nodig. Onder laminaat is nog wel een ondervloer nodig. Hier vindt u een ruime keuze voor vrijwel iedere toepassing en wens. Wilt u een vloer met weinig loopgeluid, kijk dan bij akoestisch dempend. Heeft u onderburen, kijk dan bij geluiddempend. Indien er geen speciale wensen zijn, kijk dan bij de basis ondervloeren.

Hoe onderhoud je Douwes Dekker vloeren?

Het onderhoud van deze vloeren is eenvoudig. Alle vloeren zijn  voorzien van een slijtvaste toplaag. Stofzuigen of vegen voorkomt zand en scherpe stofdelen op de vloer en verlengt de levensduur. Periodiek licht vochtig afnemen al dan niet met de juiste reinigers. Plaats een goede deurmat om inloop van zand te voorkomen. Stoelen kunt u voorzien van viltjes te plaatselijke slijtage tegengaan.

Bestel uw vloer eenvoudig online of bezoek onze showroom. U kunt kiezen voor afhalen in Ankeveen of laten bezorgen aan huis. Uw vloer is onze zorg. Ook voor technische vragen kunt u bij ons terecht.


Douwes Dekker onderhoud: klik hier