Douwes Dekker vloeren

Douwes Dekker vloeren. Soorten en prijzen

Wij leveren Douwes Dekker vloeren tegen de laagste prijzen. Laminaat en PVC


Het klikt met Douwes Dekker vloeren. Een complet assortiment pvc en laminaat vloeren De gehele collectie klik laminaat en klik PVC leveren wij voor de zelf legger tegen messcherpe prijzen. Bestel voor afhalen of bezorgen aan huis. Betaling naar keuze: per bank vooraf of contant bij levering.

Klik op de categorie van uw keuze

Wat zijn Douwes dekker vloeren?

Een ruim assortiment laminaat en klik PVC. Zorgvuldig door stylisten gekozen uit het aanbod van topfabrikanten vindt u hier een aanbod speciaal toegespitst op de Nederlandse markt. Alle vloeren zijn van hoge kwaliteit en voorzien van kliksystemen die door de jaren heen hun kwaliteit hebben bewezen. Daarom de lange garantietermijnen op deze vloeren. De collectie is op deze wijze zeer overzichtelijk samengesteld. Niet alleen de kleuren sluiten goed aan op de Nederlandse woontrent, maar ook de afmeting van de planken. Voor iedere woonstijl is er een vloer te vinden.

Douwes dekker PVC klik.

De door ons aangeboden collectie PVC is voorzien van een kliksysteem en een aangehecht ondervloer. Eenvoudig zelf te leggen door iedereen die wel eens laminaat heeft gelegd. Egaliseren is vrijwel nooit nodig.

Douwes Dekker PVC verlijmd.

Het verlijmde PVC vindt u niet standaard bij ons op de site. Om deze vloeren te kunnen leggen behoort de ondergrond eerst volledig ge√ęgaliseerd te worden. Daarna kan de PVC er op verlijmd en gewalst worden. Doorgaans een klus voor de vakman. Daar wioj ons voornamelijk richten op de zelf legger, bieden wij deze vloeren alleen op aanvraag aan.

Douwes Dekker laminaat.

De laminaat collectie is alom bekend. Topkwaliteit zoals u dat van een genormeerd merk mag verwachten. Eenvoudig zelf te leggen op iedere ondergrond. Ruime keuze uit ondervloeren die precies bij uw situatie en wensen passen.

Naast de vloeren biedt Douwes Dekker ook een zeer compleet assortiment afwerkmateriaal. Te denken valt aan plinten en profielen in bijpassende kleuren, of MDF plinten in vele kleuren en maten. Afwerking zoals u dat wenst.

Ondervloeren? De gehele PVC collectie is voorzien van een aangehechte ondervloer. Meer dan een PE folie is niet nodig. Onder laminaat is nog wel een ondervloer nodig. Hier vindt u een ruime keuze voor vrijwel iedere toepassing en wens. Wilt u een vloer met weinig loopgeluid, kijk dan bij akoestisch dempend. Heeft u onderburen, kijk dan bij geluiddempend. Indien er geen speciale wensen zijn, kijk dan bij de basis ondervloeren.

Hoe onderhoud je Douwes Dekker vloeren?

Het onderhoud van deze vloeren is eenvoudig. Alle vloeren zijn  voorzien van een slijtvaste toplaag. Stofzuigen of vegen voorkomt zand en scherpe stofdelen op de vloer en verlengt de levensduur. Periodiek licht vochtig afnemen al dan niet met de juiste reinigers. Plaats een goede deurmat om inloop van zand te voorkomen. Stoelen kunt u voorzien van viltjes te plaatselijke slijtage tegengaan.

Bestel uw vloer eenvoudig online of bezoek onze showroom. U kunt kiezen voor afhalen in Ankeveen of laten bezorgen aan huis. Uw vloer is onze zorg. Ook voor technische vragen kunt u bij ons terecht.


Douwes Dekker vloeren, kwaliteit waar u op staat.

Douwes dekker vloeren