Douwes Dekker vloeren

Douwes Dekker vloeren.

Wij leveren dit topmerk tegen bodemprijzen. Laminaat en Klik PVC.

Douwes dekker vloeren biedt u een ruim assortiment laminaat en klik PVC. Zorgvuldig door stylisten gekozen uit het aanbod van topfabrikanten vindt u hier een aanbod speciaal toegespitst op de Nederlandse markt. Bij ons tegen zeer scherpe prijzen,

Klik op de collectie van uw keuze voor meer info en prijzen.
Een zeer compleet assortiment Douwes Dekker laminaatvloeren en PVC vloeren speciaal toegespitst op de Nederlandse markt.

Douwes Dekker Laminaat: Een compleet assortiment van zeer gerenommeerde fabrikanten zowel in brede delen, extra lange delen en visgraat. Prijsopbouw vanaf aangenaam betaalbaar tot het meer luxe segment. In het meer luxe segment vindt u de visgraat en de extra langen of brede planken met een embossed in register zeer natuurgetrouwe houtstructuur. Bij ons online te bestellen met gratis ondervloer naar keuze en plakplinten.

De collectie is als volgt opgebouwd:

 • Douwes Dekker Spontaan: Een serie vlak laminaat in zeer trendy en levendige kleuren. 7 mm dik en uiteraard voorzien van een kliksysteem.
 • Douwes Dekker Opgewekt: 8 mm dik laminaat planken met een V-groef aan de lange zijde. De toplaag is embossed, wat betekend dat de voelbare en zichtbare houtnerf elkaar perfect volgen. Hierdoor ontstaat een laminaatvloer die niet van echt hout te onderscheiden is. Leverbaar in een assortiment hedendaagse kleuren. Voorzien van een solide kliksysteem.
 • Douwes Dekker Sympathiek: Extra brede planken met een V-groef aan de lange zijde. De toplaag is embossed, wat betekend dat de voelbare en zichtbare houtnerf elkaar perfect volgen. Uiteraard ook voorzien van een doordacht kliksysteem waardoor de vloer eenvoudig zelf te leggen is.
 • Douwes Dekker Elegant: Royale brede en lange delen van maar liefst 9 mm dik. De toplaag is embossed, wat betekend dat de voelbare en zichtbare houtnerf elkaar perfect volgen. Ook hier maakt het eenvoudige kliksysteem dat de vloer prima zelf te leggen is. De lengte van de planken creëert extra diepte in uw interieur.
 • Douwes Dekker Galant: De herleving van de visgraat vloeren is een feit. Tijdloos en passend in ieder interieur. Douwes Dekker creëert hiervoor een ongekend leggemak. Het kliksysteem is feilloos en eenvoudig. De toplaag is embossed, wat betekend dat de voelbare en zichtbare houtnerf elkaar perfect volgen. Leverbaar in de eigentijdse kleuren.
 • Douwes Dekker Enthousiast: De huidige industriële trend weergegeven in tegels met betonlook. Kliksysteem voor eenvoudig leggen en een kleine v-groef rondom iedere tegel.


Douwes Dekker PVC: Alle soorten nu met Rigid Core en daarmee dus watervast. Voorzien van een aangehechte ondervloer zodat de aanschaf van een extra ondervloer niet meer nodig is. De toplaag heeft een embossed in register zeer natuurgetrouwe houtstructuur of steen structuur. Van brede delen, extra brede delen, tot visgraat en Hongaarse punt en tegelmotief. Omdat wij deze leveren tegen extra scherpe prijzen, houden we dele prijs op aanvraag. Dus mail gerust en laat u verrassen door onze prijzen.

De collectie is als volgt opgebouwd:

 • Douwes Dekker Praktisch : 0.55 mm PVC op een SPC tussenlaag met kliksyteem. SPC is een steen-kunststof composiet die volledig watervast en zeer drukvast is. De delen hebben een aangehechte ondervloer en zijn dus direct gebruiksklaar. De micro v-groef rondom legt het accent op de royale afmetingen.
 • Douwes Dekker Ambitieus riante plank: De term riante plank zegt al genoeg. 22 centimeter breed en 150 cm lang. Ook hier een watervaste kern met kliksysteem. De micro v-groef rondom benadrukt nog een de afmeting van de delen. De toplaag is embossed, wat betekend dat de voelbare en zichtbare houtnerf elkaar perfect volgen. De ondervloer is reeds aangehecht, dus de delen zijn  direct te leggen.
 • Douwes Dekker Ambitieus visgraat: De trendy visgraat ook in watervast klik PVC. Het doordachte kliksysteem maakt het leggen eenvoudig. Dank zij de aangehechte ondervloer is er geen ondervloer nodig. De toplaag is embossed, wat betekend dat de voelbare en zichtbare houtnerf elkaar perfect volgen. Micro v-groef rondom geeft een duidelijk accent in de vloer.
 • Douwes Dekker Ambitieus tegel: Natuurgetrouwe steenmotieven in slijtvast PVC. Watervast met aangehechte ondervloer. Micro v-groef rondom en voelbare structuur in de toplaag.
 • Douwes Dekker Ambitieus Hongaarse punt: Een klassieker uit de parketwereld nu ook in PVC met kliksysteem. Dank zij het kliksysteem foetloos te leggen. De aangehechte ondervloer maakt de delen ditect legklaar. De toplaag is embossed, wat betekend dat de voelbare en zichtbare houtnerf elkaar perfect volgen.


Toebehoren: Naast vloeren biedt Douwes Dekker u uiteraard ook een complete range aan toebehoren. Hierbij kunt u denken aan plakplinten, hoge plinten, profielen en rozetten in een bijpassende kleur. Hiermee maakt u de vloer tot in detail af. Daarnaast bieden wij u een groot assortiment MDF plinten in vele modellen en kleuren.

Voor de laminaatvloeren heeft parketcentrale ook een groot assortiment ondervloeren voor vele toepassingen. Massif sound, geluiddempend voor onderburen, speciaal egaliserend of de basis en budget vriendelijke ondervloeren.

Douwes Dekker vloeren, kwaliteit waar u op staat.