Wicanders Wood Go Chalk oak. Per pak a 1,806 m²

 • Beschrijving
 • Meer info

Zwevende kurkvloer met PVC toplaag, tussenlaag HDF met kliksysteem. Onderlaag kurk. Eenvoudig zelf te leggen. Fraai en slijtvast.

Stalen aanwezig in de showroom.

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit onder volledige garantie.

Design: Houtstructuur    Garantie: 10 jaar bij particulier gebruik
V-Groef: Geen  Afmeting: 1220 x 185 x 10,5 mm
Afwerking: Vinyl toplaag   Vloerverwarminggeschikt: Ja
Klikverbinding: Ja  Pakinhoud: 1,806 m²

 

Wicanders Wood Go is een legklare vloer met kurk onderlaag, HDF klikverbinding, kurk tussenlaag en hout decorfilm. De panelen zijn met een Vinylcoating afgewerkt en geschikt voor gemiddeld tot zwaar huishoudelijk gebruik.

De panelen zijn voorzien van een kurkonderlaag. Op gladde en vlakke vloeren kan deze dienst doen als ondervloer. Gebruik bij nieuwbouw of begane grond altijd een vochtscherm Indien de vloer niet voldoende vlak is, dient er een ondervloer geplaatst te worden.

Vermijdt het gebruik van overmatig vocht, dit kan leiden tot schade aan uw vloer.

Een goede ondervloer verhoogt uw wooncomfort. Het is de basis van iedere vloer. Plinten en lijsten maken uw vloer compleet.

Laat uw vloer gerust door onze eigen bezorgdienst bezorgen. Wij brengen het wel binnen en doen indien nodig een vochtmeting. Service gaat bij ons verder dan de voordeur.

Een nieuwe vloer is het grootste meubelstuk in uw huis en zeer bepalend voor de sfeer.

Wicanders Wood Go. Tegen de laagste prijzen online

 

 

 • De vloer kan zonder ondervloer op een gladde, vlakke en drukvaste ondergrond geplaatst worden.
 • Indien er een ondervloer geplaatst wordt, behoort deze drukvast te zijn en een lage warmteweerstand te hebben.
 • Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.
 • De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de handleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.
 • Wicanders
  Meer korting vanaf 10 pakken
   Levertijd:5-10 dagen
  Bestel