Wicanders Wood Resist ECO Mocca Oak. Per pak a 1,806 m²

Mocca Oak 80001623
  • Beschrijving
  • Meer info

PVC vrij en nog meer kurk onder de voeten. Toplaag van zeer slijtvaste 0.25 mm polypropyleen met daaronder 1,3 mm HD kurk. HDF tussenlaag met klikverbinding. Onderlaag 2,2 mm kurk.

stalen aanwezig in de showroom.

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit onder volledige garantie.

 Slijtlaag: 0,25 mm PP

   Garantie: 25 jaar
 V-groef: rondom    Afmeting: 1220 x 185 x 10,5 mm
 Houtstructuur: Voelbaar    Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 Klikverbinding: Uniclic    Pakinhoud: 1,806 m²

 

Wood Resist eco is een PVC vrije vloer. De robuuste toplaag is gemaakt van 100% gerecyclede kunststof genaamd Polypropyleen. De kurk onder de oplaag zorgt voor een aangename contactwarmte en klank. De watervaste HDF kurklaag zorgt dat oneffenheden in de ondergrond nimmer kunnen doortekenen.

De onderlaag van 2.2 mm kurk is op een vlakke en gladde ondergrond al een  prima ondervloer. Het plaatsen van een PE vochtscherm is door de fabrikant op iedere ondergrond voorgeschreven.

Wicanders Wood Resist ECO zelf leggen.

Let op de volgende baisiregels.

Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.

Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.

De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de hadleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.
 

Wicanders
Meer korting vanaf 10 pakken
    Levertijd:gemiddeld 10 dagen
Bestel