Wicanders Wood Resist ECO Mount Fuji Oak. Per pak 1,806 m2.

Mount Fuji Oak 80001611
  • Beschrijving
  • Meer info

Per m2 € 49,00. Pakinhoud: 1,806 m2. Per pak € 88,49.

  • PVC vrij en dikke laag kurk onder de voeten.
  • Toplaag van zeer slijtvaste 0.25 mm polypropyleen met daaronder 1,3 mm HD kurk.
  • HDF tussenlaag met klikverbinding. Onderlaag 2,2 mm kurk. Slijtklasse 23/33.

stalen aanwezig in de showroom. Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit onder volledige garantie.

 Slijtlaag: 0,25 mm PP

   Garantie: 25 jaar
 V-groef: rondom    Afmeting: 1220 x 185 x 10,5 mm
 Houtstructuur: Voelbaar    Geschikt voor vloerverwarming: Ja
 Klikverbinding: Uniclic    Pakinhoud: 1,806 m²

 

Wood Resist eco is een PVC vrije vloer. De robuuste toplaag is gemaakt van 100% gerecyclede kunststof genaamd Polypropyleen. De kurk onder de oplaag zorgt voor een aangename contactwarmte en klank. De watervaste HDF kurklaag zorgt dat oneffenheden in de ondergrond nimmer kunnen doortekenen.

De onderlaag van 2.2 mm kurk is op een vlakke en gladde ondergrond al een  prima ondervloer. Het plaatsen van een PE vochtscherm is door de fabrikant op iedere ondergrond voorgeschreven.

Moet een Wicanders vloer na installatie gelakt worden? Deze vloeren hoeven niet nagelakt te worden.

Reinigen en onderhoud: Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw mooie vloer is het raadzaam de vloer goed te reinigen en te onderhouden. Maar ook preventieve maatregelen zoals een goede deurmat en stoelviltjes dragen hier aan bij.

Zeer regelmatig: De vloer stofzuigen of stof en zandvrij maken met een statische wisser. Licht vochtig afnemen met Wicanders soft cleaner.

Regelmatig: De vloer behandelen met Wicanders Power Polish. Een beschermlaag die onverdund op de vloer wordt aangebracht en met een vochtige wisser wordt verdeelt tot een egale beschermlaag. Dit verlengt de levensduur van de laklaag enorm. Intensief gebruikte delen 3 x per jaar, normaal gebruikte delen 2 x per jaar.

Wat zijn de intensief gebruikte delen in huis? Te denken valt bij voorbeeld aan de keukenvloer, het gedeelte voor de trap, de eetkamer waar veel met stoelen geschoven wordt.

Onderhoudsinstructie in PDF: klik hier


Wicanders Wood Resist ECO zelf leggen.

Let op de volgende baisiregels.

Zorg altijd voor een zo vlak en glad mogelijke ondergrond. Indien u de vloer zonder extra ondervloer op een steenachtige ondergrond legt, plaats dan eerst altijd een PE folie.

Alle vloeren, ongeacht hun samenstelling werken. Hierbij komen horizontale krachten op de onderlinge delen te staan. Indien de ondergrond ruw is, zoals bij voorbeeld zand-cement vloeren, kan de vloer te veel schuifweerstand hebben waardoor de vloer niet goed kan werken. Door het plaatsen van de PE folie zal deze weerstand minder zijn en kan de vloer beter vrij werken.

De verdere montage kunt u uitvoeren zoals in de hadleiding van de fabrikant beschreven staat. Deze handleiding vind u in de pakken en op de website van de fabrikant.
 

Extra korting in het mandje vanaf 10 pakken.
Wicanders Resist Eco
5602190111679
Prijs per pak
    Levertijd:Gem. 1 tot 3 weken
Bestel